klass 4b

Klass 4b har samhällskunskap och har pratat lite om USA, nu ska dom sitta och prata om hur deras önskepresident är.

Albin: Jag tycker att det ska vara rättvist, då dom som jobbar i vita huset som redan är jätterika och har jättehög lön inte ska kunna tjänas så himla jättemycket faktiskt.

Alla : Jaaaa, tänk vad rättvist det skulle vara!!

Erik: Och så borde han stänga alla dumma tortyrfängelser!!

Maja: Jag önskar att presidenten skulle stoppa kriget i Irak , det är synd om alla små efterblivna hillbillys som måste vara ifrån sina whitetrashfruar där hemma.

Alla: Jaaa!! Guuuu vad bra det skulle vara om han kunde ta bort kriget liksom!!!!

Emma: Jag vill ha en president som liksom typ kunde utnyttja att han var världens mäktigaste människa och ringa på sin speciella telefon till dom som krigar i typ Israel eller vad det heter.


Gustav: Jag önskar att vi hade en president som var svart, för dom svarta är förtryckta i USA och det vore liksom rätt så coolt eftersom det var svarta slavar som byggde vita huset, så kunde det heta svarta huset.

Utbränd övergiven ensamstående fröken: Ja, tänk va Gustav, och så kunde han ha en bedragen medelålders kvinna vid sin sida som världens mäktigaste kvinna, en kvinna som fått utstå förnedring när hennes man var otrogen (börjar gråta och prata i falsett  märkbart upprörd) Tänk va, en neger och en bedragen kvinna, vad fantastiskt.

Barnen:  Ehhh...ja fröken, så kunde det ju vara...men fröken, det heter faktiskt afroamerikan.

Fröken: Jojo, men ändå, tänk, en neger va barn? Vore inte det fint?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Har du MSN ????++(publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0