monkeys

Nej, jag tror självklart inte att kvinnor som inte ammar har komplex för sina bröst.
Det vore ju helt jävla insane.

Jag bara kände mig grinfärdigt desperat efter kommentarer i min blogg.
Vad fan! Kom igen liksom, jag bloggar och bloggar och ni bara sitter som neurosedynskadade apor och ler säkert inte ens.
Ni sitter säkert bara helt lealösa och klickar vidare.


:-(

Kommentarer
Postat av: Erika

Hahaha, jag vet! Men så skrev jag en grej som också var på skämt, och du såg ju vilken konstig respons jag fick. Men amning är en bra grej om du vill ha kommentarer tror jag, eller typ skriva att tjocka inte borde få jobb. Men alltså du får ju kommentarer? Du måste bara uppdatera bloggen oftare. För annars går inte folk med liv (gäller ej mig själv) in varje dag. Men eftersom du är småbarnsmamma hinner du ju inte det, så det kanske är bra som det är. Sådärja! En liten kommentarsanalys av mig.

2011-02-21 @ 23:13:02
Postat av: Anna

Hej! Jag är en mammaledig blekingebo som läser här varje dag. Älskar din blogg! Ska försöka kommentera lite oxå, det förtjänar du! Kram

2011-02-22 @ 09:17:06
Postat av: Kajsa

Erika, var tuttoperationen på skämt eller?

Vad jag minns så har du världshistoriens snyggaste pattar.



Anna, Det tycker jag också. älskar dig

2011-02-22 @ 10:07:58
Postat av: Kajsa

Ja.

2011-02-22 @ 19:41:25
Postat av: Erika

Nej! Det var inte på skämt! Det var det enda som var på allvar. Till Thailand ska jag, på tuttresa, så fort dineros börjar rulla in. Snygga kanske de var när vi var fjorton, inte nu längre, h_ä_n_g_i_g_a! Som fan. Vet inte varför, men hänger gör dom. Men funderar på att skaffa åtminstonde ett barn till innan, liksom bortkastat annars! Så nu när jag tänker på det kommer nog tuttresan dröja, men sen, sen!

2011-02-22 @ 22:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Har du MSN ????++(publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0