neggo

Idag har varit en riktig pissdag. Kanske årets sämsta dag, allting har varit nattsvart och superdeppigt och jag har haft sjukt ont i magen och nu på eftermiddagen och kvällen även i huvudet.
Funderade länge på att köpa cigaretter, men gjorde så klart inte det.

Hade inga värktabletter hemma, bara några suspekta som vi köpte i Spanien som jag till slut tog två st av när huvudvärken blev för jobbig.

Köpte middagsmat till mig själv, men eftersom köket ser ungefär exakt ut som köken gör i "rent hus" på TV4 så är lusten till matlagning inte så stor.
Jag har 7x2 tallrikar med intorkad laxpasta och chokladpudding att se fram emot samt för att vara exakt 24 glas och och en stor gryta med spenatsoppa och ägghalvor, en kastrull med laxpasta och två byttor med intorkad chokladpudding och en med vispgrädde.
Det väller dessutom ut bananflugor ur sopskåpet så jag har börjat lägga soporna direkt på diskbänken.

Ska nu resa mig ur soffan, sätta på musik, diska och städa köket, ta sista bussen till Huddinge, åka in till stan med min ex-man, möta upp min förstfödde och min far som tågluffat i 3 veckor, åka hem, sova, bli hämtad imorgon av min svägerska, åka via hundtävling i Linköping och hejja entusiastiskt på henne och Esta (hunn) och sedan drar vi upp till Smedjis och käkar hemkokta kräftor med resten av familjen Wik.

Börjar bli trött på att gråta och snyta mig som Helena Bergström. Är sjukt trött på att vara gravid, trög, ledsen, och allmänt ful.

Dags att rycka upp sig. Jag får åka in till centralen vid midnatt. Det är alltid spännande.


Kommentarer
Postat av: Erika

Shit jag förstår dig, verkligen, det är ett så jävla förnedrande tillstånd. Men nu är det bara typ två månader kvar väl? you can do it!

2010-08-20 @ 21:52:23
Postat av: Bellschen

När knyttet är ute, super vi till lite. Allt känns bättre, om så bara för en kort stund.

2010-08-25 @ 21:33:04
Postat av: kajsa

Två månader? I wish...



Gabriella,

Yes, alkisträsket är underbart!

2010-08-31 @ 09:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Har du MSN ????++(publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0