Kungsholmen

Ö & B (som envisas med att ha ett &-tecken mellan ö:et och b:et,  alltså överskotts och bolaget) lanseras nu på Västermalm som billiga priser och underbar miljö. UNDERBAR miljö. På ÖB.
Sen när är det underbart på ÖB? 
Alltså, underbar miljö för mig är en tropisk trädgård med små citronfjärilar som smyger runt i buskarna och en liten pool i kalksten som är alldeles ljummen och en naken kvinna som ligger och åmar sig i en baden baden.
Inte på ÖB, där folk köper pepperoni på 5 liters dunk och personalen har jättekladdigt smink och äckliga tanter köper trosor och inredning i den billigaste Shabby chic stil man kan tänka sig.



Västermalm. Om du bott i stockholm, och flyttat härifrån innan 2006 så fattar du säkert ingenting när jag skriver om Västermalm va? Du tänker- vadfan dillar hon om? Det finns ju Östermalm, det är där alla rika bor, och så finns det ju Södermalm, det är där alla konstnärer bor och så finns det Norrmalm, där alla affärer ligger, men västermalm, vad i helsike skriver hon om? Vart ligger det tro?  Verkar jättekonstigt.
 JA FÖR DET FINNS INGENTING SOM HETER VÄSTERMALM!!!!!!!!
Det heter ta mig fan KUNGSHOLMEN. Och har alltid gjort.
hur i helvete kan man försöka marknadsföra stockholms tråkigaste stadsdel som Västermalm och tro att nån vettig ska vilja flytta dit bara för det?

Kommentarer
Postat av: Sonja

hahahaha

2008-10-02 @ 20:35:17
URL: http://burriburr.wordpress.com
Postat av: maggie

Det är faan inget att skratta åt.Ska försöka bo på Tenneriffa Från jan. el feb.09. Det kallas skön miljö.

2008-10-03 @ 10:12:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Har du MSN ????++(publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0